آسمان | ماشین زمان

بحث در مورد سفر در رمان گاهی خیلی غوغا میکنه! و فیزیک دانان زیادی هم در موردش صحبت کردند! مثلا گفتن کسی که بتونه با سرعت نور حرکت کنه زمان براش وایمیسته و این یعنی اون فرد میتونه در زمان سفر کنه و خیلی چیزای دیگه.

اما میشه بحث رو خیلی ساده تر بررسی کرد! بزارین من بهتون بگم. آیا دنبال یک ماشین زمان میگردین؟ اگه جوابتون مثبته فقط سرتون رو بالا بگیرین و به ماشین زمانتون خیره بمونین. بله، آسمان ماشین زمانی هست که ازش صحبت می کنم و شما در حقیقت با نگاه کردن به آسمان به گذشته نگاه می کنید طوری که انگار در اون حضور دارید!

امروزه تونستیم با نگاه کردن به آسمون نحوه شکل گیری ستاره ها و آغاز حیات خودمون رو بفهمیم! بفهمیم که آغاز چگونه بوده و پایان کجا خواهد بود! می دونیم جرقه حیات در زمین از کجا زده شد و می دونیم چ خطراتی زندگی ما رو در این غبار کیهانی تهدید می کنه!

تصور این رو بکنید که موجودات هوشمند دیگه ای بتونن سطح کره زمین رو از سیارشون رصد کنن، احتمالا چیزی که روی سطح کره زمین ببینن دایناسور ها و یا موجودات پیش از اونها باشند! و برعکس اگر ما هم روزی به این سطح تکنولوژی برسیم، قطعا چیزی که از پشت چشمی ها ابزارمون می بینیم اون چیزی نیست که همین الان واقعا داره رخ میده.

شما با نگاه کردن به آسمون به سالیان دور نگاه می کنید! به تصاویری نگاه می کنید که شاید میلیاردها سال پیش برای ما ارسال شده اند! شما با نگاه کردن به هر نقطه از آسمان به تاریخی متفاوت نگاه می کنین!

پس از خیره شدن به آسمون لذت ببرین! و گذشته خودتون رو فراموش نکنین.

 

————————————————-

پ – ن : هر هفته یکشنبه راس بیست و سی دقیقه سایت به روز میشه

ابراهیم عطائی

ابراهیم عطائی، زاده ی یازدهم اردیبهشت سال 70 خورشیدی در بیرجند است. وی دوران ابتدایی خود را در شهر تربت جام سپری و درسال 81 به زادگاه خود بازگشت. از همان دوران به طور خودخوان به مطالعه در حیطه ی نجوم آماتور پرداخت. دیپلم رشته علوم ریاضی-فیزیک را در سال 87 دریافت کرد. در سال 88 با ورود به موسسه علوم آسمان مهر فعالیت های نجومی خود را بطور تخصصی تر پیش گرفت. علاقه ی وی بیشتر در حوزه اخترزیست شناسی، عکاسی آسمان شب، نجوم آماتور و آموزش آن است. وی دانش آموخته دانشگاه ملی بیرجند در رشته آمار می باشد و به کاربرد این علم در سایر علوم علاقه بسیار دارد. از جمله مسئولیت های علمی وی میتوان به موارد زیر اشاره کرد: مدیر عامل موسسه علوم آسمان مهر عضو هیئت موسس کانون نجوم سپهر دانشگاه ملی بیرجند نویسنده سایت علم بازار مدیریت پروژه کشوری اطلس راهبردی نجوم مقدماتی دبیر علمی همایش های ماهانه علمی ایران مدرس نجوم مقدماتی و عکاسی نجومی عضو سابق دیپارتمان اخترزیست شناسی آیوتامی

مطالب مرتبط

۸ دیدگاه‌

  1. زمین هم مثل آسمونه. ما روی زمین مدار داریم. توی آسمونم همینطور. روی زمین حرکت و نیروی فاعلی و درونی اجسام هست و توی آسمون هم. ولی آسمون یه فرق اساسی با زمین داره. خارج از اینکه بزرگتره و به نوعی زمین فسقلی رو توی پهنه وسیع خودش جا داده، یه دنیای رؤیایی و اسطوره ایه. فقط باید درکش کرد
    ***ممنون استاد.مطلب خوبی بود***

    • ابراهیم عطائی گفت:

      البته مدارهای روی کره زمین فرضی هستن و برای درک بهتر وقایع.
      منظورتونو از نیروی فاعلی و درونی اجسام نمی فهمم

  2. Reyhaneh گفت:

    Asemon vaghean y ojobast…biiiii nazire

  3. وفا گفت:

    سلام
    مثل همیشه بی نظیر!!!! من همیشه رو یا ی سفر در زمان رو تو سرم داشتم .. به نکته جالبی اشاره کردین واقعا لذت بخشه به آسمون خیره شدن و ساعتها در تفکرات غرق شدن . تا حالا به این موضوع دقت نکرده بودم از این به بعد با دید جدیدی به آسمان مینگرم :-)همیشه سر به هوا باشید و از دیدن آسمون در هنگام شب لذت ببرید!!!

  4. fateme گفت:

    عالی بود… 🙂
    عاقا ماشین زمانمون گاهی نیاز به گردگیری داره…خیلی خاکی میشه 🙁

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا سوال امنیتی را پاسخ دهید. *