تو پرانتز

علم و قدرت | نوشتکی جهت نوزدهم آبانماه

نوزدهم آبانماه روز روز جهانی علوم برای صلح و توسعه نام گذاری شده.
یاد وقایعی افتادم که علم به خدمت قدرت دراومد و یا به راه اشتباه کشیده شد …
مثلا زمانی که بنزین همراه با سرب بود و اگر اشتباه نکنم دانشمندی در آمریکا مدعی بود که میزان سرب در محیط اطرافمون بالا رفته و برای این ادعا مدارک و مستندات محکمی هم داشت که شرکت هاتی نفتی رو حسابی ترسونده بود. در مقابل کاری که اونها کردند این بود که یک دانشمند استخدام کردند تا مقابلش بایسته و این ادعای حقیقی رو رد کنه که موفق هم شدن به انجامش …
یا مثلا آلبرت انیشتین از اینکه بمب اتم رو اختراع کرده بود اظهار پشیمانی کرد …
علم متاسفانه همینه … همیشه هم در خدمت بشر نبوده بلکه گاهی تیشه به ریشه ی اون زده
اگر علمی و اندوخته ای دارید ازش در راه درست و صلح استفاده کنید! فکر کنم وظیفه ی ماست که این دنیا رو به جایی بهتر برای موندن تبدیل کنیم! یادمون نره هنوز زمین تنها منزل ما برای ادامه ی حیاتمون هست پس لطفا با کارهامون خرابش نکنیم!

 

 

 


 

 

 

هر هفته یکشنبه راس بیست و سی دقیقه به روز میشم.

author-avatar

درباره ابراهیم عطائی

ابراهیم عطائی، زاده ی یازدهم اردیبهشت سال 70 خورشیدی در بیرجند است. وی دوران ابتدایی خود را در شهر تربت جام سپری و درسال 81 به زادگاه خود بازگشت. از همان دوران به طور خودخوان به مطالعه در حیطه ی نجوم آماتور پرداخت. دیپلم رشته علوم ریاضی-فیزیک را در سال 87 دریافت کرد. در سال 88 با ورود به موسسه علوم آسمان مهر فعالیت های نجومی خود را بطور تخصصی تر پیش گرفت. علاقه ی وی بیشتر در حوزه اخترزیست شناسی، عکاسی آسمان شب، نجوم آماتور و آموزش آن است. وی دانش آموخته دانشگاه ملی بیرجند در رشته آمار می باشد و به کاربرد این علم در سایر علوم علاقه بسیار دارد. از جمله مسئولیت های علمی وی میتوان به موارد زیر اشاره کرد: مدیر عامل موسسه علوم آسمان مهر عضو هیئت موسس کانون نجوم سپهر دانشگاه ملی بیرجند نویسنده سایت علم بازار مدیریت پروژه کشوری اطلس راهبردی نجوم مقدماتی دبیر علمی همایش های ماهانه علمی ایران مدرس نجوم مقدماتی و عکاسی نجومی عضو سابق دیپارتمان اخترزیست شناسی آیوتامی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا سوال امنیتی را پاسخ دهید. *